opc_loader

NEC DT700 IP

De UNIVERGE desktop IP-toestellen van NEC bieden alle kenmerken en functionaliteiten van traditionele telefoons plus de naadloze integratie van geavanceerde IP-toepassingen. De integratie van spraak en data is niet langer beperkt tot het netwerk of de pc, maar is nu ook bereikbaar voor eindgebruikers. De UNIVERGE360-aanpak van NEC biedt hiermee ook rolgebaseerde communicatie.

(Prijs excl. btw) 165,08
199,75
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

De UNIVERGE desktop IP-toestellen hebben een ergonomische vormgeving voor een natuurlijk comfort en bieden veel gebruiksgemak dankzij een groot aantal softkey functies in menuvorm en functietoetsen waarmee veel gebruikte functies snel gebruikt kunnen worden. Samen bieden deze aspecten van het bureautoestel een krachtige functionaliteit, veelzijdigheid en programmeerbaarheid voor alle gebruikers en maximale efficiëntie en productiviteit.

Omdat een bureau volledig ingericht is om de productiviteit van medewerkers te verhogen en snelheid, dienstverlening en resultaten te stimuleren, kan het UNIVERGE IP Desktop toestel uw bedrijf helpen meer winst te genereren.

Beoordelingen ()
NEC DT700 IP heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NEC DT700 IP


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
199,75