opc_loader

IP-conferentietelefoon

Polycom SoundStation IP 5000

Geavanceerde IP-conferentietelefoon met de verhelderende Polycom HD Voice™-technologie, ontworpen voor kleine conferentieruimten en directiekantoren.

Bereik microfoon: > 3 meter
HD Voice: Tot 7kHz
PoE: JA (standaard netadapter niet meegeleverd) 

(Prijs excl. btw) 396,28
479,50
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Met de Polycom® SoundStation® IP 5000-conferentietelefoon zijn conferentiegesprekken in kleine conferentieruimten en directiekantoren bijzonder helder. De Polycom HD Voice™-technologie, de brede SIPinteroperabiliteit en het moderne design maken dit toestel ideaal voor kleinere ruimten, en dat voor een betaalbare prijs.

De Polycom HD Voice-technologie van de SoundStation IP 5000-conferentietelefoon is zeer productiviteitsverhogend. Bovendien raken de aanwezigen dankzij de kristalheldere, interactieve gesprekken minder snel vermoeid. Zowel de lagere als de hogere frequenties van het stemgeluid worden overgebracht, waardoor het lijkt alsof uw gesprekspartners zich in dezelfde ruimte bevinden.
 

Extra informatie

De SoundStation IP 5000-conferentietelefoon levert geavanceerde audioprestaties voor al uw gesprekken in directiekantoren en kleinere conferentieruimten met maximaal 6 deelnemers. Alleen met Polycom profiteert u van een compromisloze gesprekservaring. De full-duplextechnologie voorkomt storende haperingen en echo wordt met de nieuwste technologie verminderd. Conferentiegesprekken verlopen productiever en efficiënter dankzij de drie gevoelige microfoons met een bereik van 360°. Gebruikers kunnen zo tot een afstand van wel 2 meter spreken zonder stemverheffing en zonder zich te hoeven herhalen. De telefoon beschikt
tevens over een technologie die storingen van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten tegengaat en vlekkeloze, heldere gesprekken mogelijk maakt.

De SoundStation IP 5000 borduurt voort op de succesvolle conferentietelefoon- en VoIP-technologie van Polycom en levert de krachtigste op standaarden gebaseerde SIP-interoperabiliteit in de branche. De SIP-telefoonsoftware is dezelfde als die op de bekroonde SoundPoint IP-producten van Polycom; de meest uitgebreide, betrouwbare en functionele
SIP-producten in de branche, die compatibel zijn met een scala aan IP PBXplatforms en gehoste platforms.

Dankzij de krachtige provisioning-, beheer- en beveiligingsfuncties is deze reeks IP-conferentietelefoons van Polycom de beste oplossing voor vergaderruimten in SIP-omgevingen. Geïntegreerde Power over Ethernet (PoE) vereenvoudigt de installatie. Optionele wisselstroomvoeding voor omgevingen zonder PoE is beschikbaar. De SoundStation IP 5000-conferentietelefoon beschikt bovendien over ondersteuning voor meerdere talen en een display met hoge resolutie en achtergrondverlichting voor belangrijke informatie over oproepen.

Beoordelingen ()
IP-conferentietelefoon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
IP-conferentietelefoon


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items