opc_loader

Uitbreidingsmodule Maxwell 3

Gigaset Maxwell Expansion Module

De Gigaset Maxwell Expansion Module breidt uw Gigaset Maxwell VoIP bureautelefoon uit met 58 functietoetsen, zodat u efficiënter telefoneert. De functies zijn verspreid over twee pagina's. Met één toets switcht u tussen de pagina's en met de andere toetsen kiest u diverse functies zoals snelkeuze. 

(Prijs excl. btw) 92,97
112,49
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Eigenschappen Gigaset Maxwell Expansion Module:

Uitbreidingsmodule voor de Maxwell BasicMaxwell 2 en Maxwell 3
29 programmeerbare functietoetsen met LED*
7" FSTN display (164x296p)
O.a. snelkeuzetoetsen, voicemail (de)activatie, in- en uitloggen
Bureaustandaard in drie posities te plaatsen
Tot 3 modules per VoIP bureautelefoon mogelijk

Extra informatie

Efficiënte module ter uitbreiding van Maxwell VoIP bureautelefoon

De Maxwell Expansion Module is een uitbreiding op uw Maxwell bureautelefoon. Hij is uitgerust met een groot 7" FSTN display, waarop de functies van de toetsen staan. De functie is als tekst zichtbaar naast elke functietoets en verandert automatisch wanneer de functie wordt aangepast. Het is dus niet nodig om zelf met een pen aan de slag te gaan. Elke toets bestaat uit een LED*, die diverse statussen kan aangeven (*mogelijk na een software update eind 2017). Wordt de LED groen, dan is de bijbehorende lijn beschikbaar. Een rood licht geeft aan dat een lijn bezet is en een knipperend rood licht staat voor een inkomend gesprek. Een gele LED geeft aan dat een lijn offline is.
 

Programmeerbare toetsen

De 29 flexibel in te stellen functietoetsen bieden toegang tot in totaal 58 zelf ingestelde functies, verspreid over twee pagina's. Stel snelkeuzetoetsen in, activeer de voicemail met één druk op de knop en log gemakkelijk in of uit op uw bureautelefoon. De bureautelefoons Maxwell Basic, Maxwell 2 en Maxwell 3 kunt u ieder met 3 expansion modules uitbreiden. Zo voegt u in totaal tot wel 178 functietoetsen toe aan uw VoIP telefoon. 
 

Koppeling aan Maxwell VoIP telefoon en montage

De Expansion module wordt via de RJ45- of RJ12-poort aan de VoIP telefoon gekoppeld. Koppelt u meer dan één Expansion module aan de Maxwell Basic, Maxwell 2 of Maxwell 3? De tweede en derde module worden gevoed via de eerste Expansion module. U hoeft dus alleen de eerste Expansion module met een (niet meegeleverde) adapter aan te sluiten op stroom. Omdat iedereen zijn telefoon op een eigen wijze gebruikt, kan de modulestandaard op drie standen ingesteld worden van verticaal tot horizontaal. Het is eventueel mogelijk om de modulen aan een muur te monteren met een speciale muurmontagebeugel (niet meegeleverd).
 

Inhoud verpakking

  • Gigaset Maxwell Expansion Module
  • Bureaustandaard
  • Aansluitkabel
  • Handleiding
Beoordelingen ()
Uitbreidingsmodule Maxwell 3 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Uitbreidingsmodule Maxwell 3


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items