opc_loader

De PortaVision SIP

PortaDial Deurtelefoon voorzien van één drukknop en geïntegreerde kleuren camera. Deze PortaDial kan worden toegepast bij de ingang van uw bedrijfspand of bij u thuis als toegangscontrole systeem. Verder kan deze Deurtelefoon gebruikt worden om mensen toegang te verlenen bij deuren, hekwerken, poorten en slagbomen (zoals een vracht- of personenauto).

(Prijs excl. btw) 822,31
995,00
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

PortaDial Deurtelefoon voorzien van één drukknop en geïntegreerde kleuren camera. 

De deurtelefoon met geïntegreerde kleuren camera heeft dezelfde kwaliteiten als de PortaDial Type 1. Het hoofdzakelijke verschil is de CCD-camera. Zo is een aparte adapter nodig, welke standaard wordt meegeleverd, en heeft deze deurtelefoon een Camera-uitgang waarop een standaard video-signaal wordt aangeboden vanaf het moment dat de camera wordt gevoed door de adapter. 
Deze deurtelefoon dient 2-draads aangesloten te worden. Daarnaast is er een adapter benodigd (welke standaard wordt meegeleverd) dient op de video-uitgang bijvoorbeeld een coax-kabel of video-kabel te worden aangesloten. Deze deurtelefoon kan worden toegepast op de volgende Interface’s:

  1. Interface Type 2
  2. Interface Type 3
  3. Interface Type 3SIP
  4. Interface Type 4
  5. Interface Type 5
  6. Interface Type 6
  7. Interface Type 6SIP
  8. Interface Type 7

Standaard wordt deze deurtelefoon als inbouw model geleverd. Door er een RVS opbouwrand bij te bestellen kan deze op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst. Hiervoor zijn er twee opbouwranden beschikbaar namelijk een gestraalde en geborstelde opbouwrand. Er kan ook een inbouwframe geleverd worden. Deze kan de aannemer bijvoorbeeld alvast plaatsen. De deurtelefoon kan er vervolgens op een later tijdstip zonder problemen in afgemonteerd worden.

Aansluitingen:

1xCAT5 (2 aders benut) richting de interface, maximaal 400 meter

220vac aanwezig voor de meegeleverde voedingsadapter

BNC female uitgang t.b.v. analoog videosignaal (coax kabel, maximaal 15 meter)

De toegepaste analoge camera heeft een BNC connector uitgang voor een coax kabel. Deze kan in de praktijk maximaal 15 meter lang zijn en gaat dan direct naar een monitor/ip-video-converter/versterker. Bij de gerelateerde producten lijst staan de verwijzingen naar de monitor, ip-video-converter en versterker. De analoge camera is continue actief zodra de voedingsadapter aangesloten wordt. In de Interface Type 6 kan een relais als camera contact worden ingesteld; dit houdt in dat dit relais alleen tijdens de verbinding bekrachtigd blijft. Op deze manier kan het videosignaal of de voedingsadapter van de camera geactivereerd worden. De interface dient dan natuurlijk wel dicht bij de deurtelefoon geplaatst te worden.

Extra informatie

Afmetingen (B x H x D)
Frontplaat: 109x229x33
Sparingsmaat: 97x195x33

Als de opbouwrand als inbouwbak gebruikt wordt is de sparingsmaat: 113,6x233,6x46

Beoordelingen ()
De PortaVision SIP heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De PortaVision SIP


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items