opc_loader

Gigaset R650H Pro

Gigaset R650H Pro Handset

De Gigaset R650H handset is ideaal voor de meest veeleisende omgevingen. De handset is IP65-gecertificeerd en voorzien van solide grip dankzij een rubberen oppervlak. Het toestel heeft een beltijd van 14 uur en biedt HD audiokwaliteit. Met 1,8" TFT scherm met achtergrondverlichting. 

(Prijs excl. btw) 99,00
119,79
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Eigenschappen Gigaset Pro R650H

Robuuste handset voor veeleisende omgevingen
Solide grip dankzij rubberen oppervlak
Met HD audiokwaliteit
1,8" TFT scherm met achtergrondverlichting
Tot 14 uur beltijd
IP65-gecertificeerd (stof- en waterdicht)
Compatibel met N510 en N720
 

Extra informatie

Robuuste handset
De Gigaset Pro R650H is een robuuste handset met HD audiokwaliteit voor de meest veeleisende omgevingen. De handset is IP65-gecertificeerd waardoor hij bestand is tegen stof en water. Daarnaast biedt het toestel solide grip dankzij het rubberen oppervlak. De handset is ook probleemloos met handschoenen te bedienen dankzij de drukknoppen.

1,8" TFT scherm
Alle belangrijke informatie van de handset leest u af van het 1,8" TFT scherm. Denk hierbij aan contacten uit het telefoonboek, belgegevens en menu-instellingen. Ook bij weinig licht is het scherm uitstekend af te lezen dankzij de ingebouwde achtergrondverlichting.

Lange beltijd
De robuuste Gigaset Pro R650H handset heeft een lange beltijd van 14 uur. Dit is ruim voldoende voor een complete werkdag. Bij gemiddeld gebruik gaat de handset zelfs 2 werkdagen mee. Opladen doet u met de meegeleverde oplader en dit is ook mogelijk wanneer de handset is uitgeschakeld.

Compatibel met N510 en N720
Een groot voordeel van de Gigaset Pro R650H handset is de compatibiliteit. Zo werkt deze handset uitstekend samen met de Gigaset N510 IP Singlecell en N72- IP Multicell oplossingen. Meld de handset eenvoudig aan bij één van deze DECT-basissen en u geniet van het gemak en de vrijheid van DECT bellen.

Inhoud verpakking

  • Gigaset Pro R650H handset
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
Beoordelingen ()
Gigaset R650H Pro heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gigaset R650H Pro


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items