opc_loader

                

Betaalmogelijkheden Secutelonline.nl 

iDeal 

Bij Secutelonline.nl kunt u uw bestelling met iDeal betalen. Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen, mits voorradig. 

Betalen met iDeal is bij vrijwel elke bank mogelijk. Meer informatie over betalingen via iDEAL?  www.ideal.nl  Voor het betalen via iDeal berekenen wij geen extra kosten.

Rembours
Bij Secutelonline.nl kunt u uw bestelling helaas niet meer onder rembours betalen. Door slechte ervaringen in het verleden is deze optie niet meer beschikbaar.

Vooruitbetaling 
Bij Secutelonline.nl kunt u uw bestelling door middel van een vooruitbetaling betalen. U geeft uw bank dan op de voor u gebruikelijke wijze (internetbankieren, overschrijvingsformulier of een telefonische betaling) een opdracht tot het overmaken van het orderbedrag op de rekening van Secutelonline.nl.

Rekeninginformatie:
Secutelonline.nl te Heerhugowaard
t.n.v. Secutel Security & Telecom B.V.
IBAN: NL85RABO0351457461
BIC: RaboNL2U


Vermeld bij het overmaken van uw betaling altijd het bestelnummer van uw bestelling wat u bij de afronding van uw bestelling ziet op de website en wat u tevens per e-mail krijgt toegezonden in de bevestiging van uw bestelling.

Betalen met een vooruitbetaling is voor u kosteloos. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat Secutelonline.nl uw betaling ontvangt(dit is dikwijls later dan het moment waarop het op uw rekening is afgeschreven).

Heeft u de beschikking over internetbankieren bij de Postbank, ABN Amro Bank, Rabobank, Fortis of SNS Bank, dan adviseren wij u gebruik te maken van de snellere betaalmogelijkheid iDeal.