opc_loader


Het is mogelijk om een product dat u gekocht heeft bij Secutelonline.nl tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave te ruilen, mits het product nog niet is gebruikt, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking en alle toebehoren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@secutel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen, volg dan de procedure die Secutelonline.nl daarvoor heeft opgesteld. 

Ruil procedure 
Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of te retourneren binnen de afkoelingsperiode, dan neemt u hierover binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling contact op met de Secutelonline.nl klantenservice. De klantenservice bevestigt uw verzoek en geeft u uitleg over de stappen die u moet doorlopen. Dit zijn de volgende:

U stuurt het product, waarbij de verzendkosten en het risico voor uw rekening zijn, netjes verpakt in een doos of een omverpakking zo snel mogelijk retour naar Secutelonline.nl op het volgende adres: 

Secutel B.V.
t.n.v. Secutelonline.nl
Newtonstraat 44
1704 SB Heerhugowaard
 

 

- Download hier uw Retourformulier
- U voegt daarbij de originele aankoop factuur;
- U draagt er zorg voor dat uw retourzending uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst door u retour is bij Secutelonline.nl;
- Na retourontvangst conform de retourvoorwaarden draagt Secutelonline.nl er zorg voor dat u het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour ontvangt op het door u opgegeven IBAN rekeningnummer of dat u het product ontvangt voor de omruil (na verrekening van een eventueel verschil in het aankoopbedrag). 

Stuur nooit onaangekondigd producten retour naar Secutelonline.nl. Deze kunnen niet in behandeling worden genomen. Ook retouren die niet voldoen aan de voorwaarden, kunnen niet in behandeling worden genomen. Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden krijgt u gedurende 30 dagen de gelegenheid om op eigen kosten het product bij Secutelonline.nl af te halen.

Afkoelingsperiode 
U heeft als consument het recht binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling de koop te ontbinden. Dit wordt de afkoelingsperiode genoemd. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om uw aankoop te ontbinden, mits het product nog ongebruikt is, onbeschadigd is en wordt geretourneerd met de originele verpakking. Het is wel toegestaan om het product uit de verpakking te halen om te beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard , de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Maakt u als consument geen gebruik van de afkoelingsperiode, dan is de koop definitief.

Indien u gebruik wilt maken van de afkoelingsperiode, volg dan de procedure die Secutelonline.nl daarvoor heeft opgesteld.