opc_loader

Betreft de bezorging en levertijden.                                                       

Alle bestellingen die bestemd zijn voor bezorging in Nederland worden gratis verzonden bij een orderwaarde van € 30,00 euro. De orderkosten onder de € 30,00 euro bedragen € 3,95
Uw bestelling kunt u eenvoudig online via onze webshop plaatsen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse betaalmethoden

Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur.

In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

Levering uit voorraad 
Indien het product direct uit voorraad leverbaar is, wordt het product de volgende werkdag uitgeleverd. Bestellingen die u wilt afhalen, kunnen niet altijd dezelfde dag nog worden afgehaald. Secutelonline.nl heeft namelijk niet alle producten op de afhaallocatie opgeslagen liggen. Bij producten met een bijzondere aard of omvang kan de levertijd afwijken i.v.m. te maken afleverafspraken. 

Levering niet uit voorraad 
Doorgaans zal het product direct na u bestelling worden besteld bij onze leverancier. Als het product bij ons binnen komt wordt deze direct naar u doorgestuurd. Dit is vaak al binnen 24 uur en anders binnen enkele dagen.

Het kan ook zijn dat het product niet beschikbaar is en de leverancier niet kan aangeven wanneer het weer kan leveren. Het product is dan wel te bestellen, waarbij Secutelonline.nl u niet exact kan aangeven wanneer het product geleverd zal gaan worden. Secutelonline.nl neemt in dit geval altijd even contact met u op. Secutelonline.nl doet er natuurlijk alles aan om het product zo snel mogelijk te leveren. 

* Levering niet meer beschikbaar 
Het kan zijn dat een product per ongeluk nog in onze webshop staat maar niet meer leverbaar is. Secutelonline.nl neemt contact met u op en bespreekt een eventueel gelijkwaardig product. Het is ook mogelijk u betaling terug te draaien.

Alhoewel Secutelonline.nl er alles aan doet om de voorraad zo nauwkeurig mogelijk bij te houden, is deze voortdurend onderhavig aan veranderingen. Daarom zijn levertijden altijd indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Van producten die niet op voorraad zijn, kan nooit een exacte levertijd worden gegeven. Er dient hier een uiterlijke levertermijn van 30 dagen in acht genomen te worden. Producten dienen altijd via de website besteld te worden.